Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Festivitatea de absolvire a „Cursului de bază ofiţeri”, promoţia „Regele Mihai I - 100”

Vineri, 05/03/2021

          Șeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-maior Iulian Berdilă a participat astăzi, 4 martie, la sediul Școlii de Instruire Interarme a Forţelor Terestre ”Mihai Viteazul” din Piteşti, la festivitatea de absolvire a ”Cursului de bază ofiţeri”, promoţia ”Regele Mihai I - 100”. În cadrul ceremoniei, generalul-maior Iulian Berdilă i-a felicitat pe cei 131 de tineri ofiţeri, cu ocazia absolvirii şi numirii în funcţie.         ”Încheiaţi astăzi o etapă foarte importantă pentru formarea dumneavoastră și pentru responsabilitățile care vă așteaptă în viitor. Diversitatea de arme, specialităţi și competenţe, pe care le-aţi rafinat în Școala de Instruire Interarme, exprimă un set de misiuni unice, provocatoare și responsabile pentru noi toţi, în cadrul Armatei Romaniei. Unităţile din Forţele Terestre vă aşteaptă cu braţele deschise, pentru că sunteţi rezultatul unui proces educaţional şi de instruire de înaltă calitate şi din ce în ce mai complex şi pentru că au nevoie de resursă tânără pentru toată gama de misiuni”, a concluzionat șeful Forţelor Terestre Române.

          Activitatea s-a desfășurat cu respectarea strictă a tuturor măsurilor impuse pentru combaterea şi răspândirea noului coronavirus.

Text: Cristian Mariş

Foto. Cristian Dobre

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea