Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Delegație de la Academia Forțelor Aeriene, Colorado, SUA în vizită la AFT

Luni, 28/03/2022

             În perioada 19 - 27 martie, o delegație din Academia Forțelor Aeriene din Colorado, SUA, formată din nouă studenți șișase însoțitori,a desfășurat o vizită în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

             Studenții americani au participat, alături de studenții noștri,la cursuri de limba engleză și, de asemenea, au fost implicați în activități de socializare, competiții sportive și vizite la muzeele din Sibiu, Brașov și Prahova.

             Vineri, 25 martie, cadeții americani împreună cu studenții noștri au mers în satul Prod, localitate care a devenit casă pentru 28 de copii dintr-un centru de plasament din Kiev.

             A fost o întâlnire de suflet, menită a aduce zâmbete pe chipul lor, de a le întâri convingerea că nu sunt singuri în această perioadă dificilă.

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea