Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Ceremonie de predare-primire a comenzii Batalionului 22 Infanterie „Romanați”

Vineri, 11/03/2022

În data de 8 martie, la sediul „Scorpionilor Verzi” din Caracal, a fost o zi plină de emoție, o zi cu o semnificație aparte. În prezența comandantului Brigăzii Multinaționale Sud-Est, generalul de brigadă Constantin Nicolaescu, a reprezentanților autorităților publice locale, a comandanților unităților militare din garnizoanele Caracal și Craiova și a comandanților instituțiilor Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, locotenent-colonelul Liviu Vasilca a predat comanda și Drapelul de Luptă al Batalionului 22 Infanterie „Romanați”, locotenent colonelului Andrei Mazere.

În alocuțiunea sa, locotenent-colonelul Liviu Vasilca a ținut să mulțumească întregului personal al batalionului pentru dedicarea și implicarea de care au dat dovadă pentru îndeplinirea misiunilor, sarcinilor și atribuțiilor, în întreaga perioadă în care s-a aflat la comanda strtucturii.

În semn de apreciere, noul comandant al „Scorpionilor Verzi”, locotenent-colonelul Andrei Mazere i-a înmânat simbolurile batalionului în care și-a desfăsurat activitatea!

Le urăm mult succes în noile funcții!

„SEMPER VALENS”

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea