Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Bun venit!

Marţi, 06/09/2022

Un moment cu o mare încărcătură emoțională, dar și plin de speranțe, a fost festivitatea de deschidere a unui nou an de învățământ. Aproximativ 400 de elevi de la programele de formare maiștri militari și subofițeri - anul I, din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri - Forțe Terestre „Basarab I” (SMMMS-FT) din Pitești, au luat startul în noul an școlar.

La eveniment au participat reprezentanți ai Statul Major al Apărării, Statul Major al Forțelor Terestre, comandanții unităților militare din garnizoană, precum și personalul permanent al școlii.

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea elevilor care au încercat să fie la înălțime, chiar dacă nu au avut decât câteva zile la dispoziție să se pregătească pentru acest moment, stângăciile firești fiind acoperite de entuziasmul și dorința de a reuși. Noi le urăm un călduros „Bun venit!” în familia noastră, un an marcat de succese, reușite și împliniri, asigurându-i totodată de toată susținerea noastră!

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea