Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Adrenalină și acțiune pentru jurnaliștii ieșeni

Luni, 24/10/2022

           Jurnaliştii ieșeni din presa scrisă, audio-vizuală şi mediul online s-au întrecut, la sfărșitul săptămânii, în cadrul unei competiții de tras cu arma. Evenimentul, intitulat „Cupa presei la tir - ediția 2022”, face parte din seria manifestărilor dedicate Zilei Armatei României și s-a desfășurat în Poligonul Mogoșești din Iași. Activitatea, devenită deja tradiție, a fost organizată de comandamentul Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, cu sprijinul camarazilor din Batalionul 151 Infanterie „Războieni” şi cei ai Batalionului 198 Sprijin Logistic „Prut”. A fost o competiţie frumoasă în care s-a pus accent pe consolidarea parteneriatului institutional și în urma căreia,cu toţii au ieşit învingători.

          Însă, ca la orice întrecere, s-a stabilit şi un clasament final. La feminin, Clara Mihociu de la Antena 1 și-a adjudecat pentru al doilea an la rând trofeul de cel mai bun trăgător, locul al II-lea fiind ocupat de Carmen Ciocan de la Euronews, iar a treia poziție de Alexandra Șușnea de la Iași Tv Life. La masculin, competiția a fost una mai strânsă.Cătalin Hopulele de la cotidianul Ziarul de Iași și-a apărat titlul de cel mai bun trăgător, pe care l-a câștigat anul trecut. A doua poziție a revenit ,,veteranului” Mihai Bordeianu de la Antena 1, iar pe poziția a III-a a podiumului a urcat Cătălin Soreanu de la Radio Iași. Premierea concurenților a fost făcută de comandantul marii unități, colonelul Claudiu Tamaș.

         Mulțumim tuturor jurnaliştilor din mass-media ieşeană care au răspuns pozitiv acestei provocări!Vă așteptăm cu drag la viitoarele ediţii!

         Text: Andrei Vicol Foto: Lucien Covalciuc.

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea