Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

 

Marţi, 07/04/2020

07 aprilie, Brăila. La iniţiativa comandantului garnizoanei Brăila – generalul de brigadă Vasile Ionescu, militarii brăileni din Forţele Terestre Române, Forţele Navale Române şi preotul militar al garnizoanei Brăila, părintele Cristian Leontin au donat Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila substanţe dezinfectante şi produse de curăţenie atât de necesare pentru a se exercita actul medical în condiţii de igienă, atât pentru personalul medical cât şi pentru pacienţi.


Luni, 06/04/2020

Echipa Batalionului 1 CIMIC a fost prezentă în localităţile Adâncata, Ipoteşti şi Moara, din jud. Suceava, unde a distribuit sute de pachete cu alimente şi produse de igienă unor familii aflate în situaţii dificile. Misiunea de sprijin a populaţiei civile a continuat în municipiul Suceava. Aici, camarazii noştri din Forţele Terestre au acordat o atenţie deosebită veteranilor de război.


Luni, 06/04/2020

Partenerul American din Batalionul 1/Regimentul 87 Infanterie (Divizia 10 Munte) a organizat în Baza Aeriană Kandahar competiţia "Kandahar Klassic Summit Vipers Shoot-out", unde principala probă a fost tragerea cu puşca de asalt M4. La acest concurs au participat şi militarii Batalionului 21 de Protecţia Forţei "Viperele Negre".


Luni, 06/04/2020

În ultimele trei zile, echipele Batalionului 1 CIMIC a distribuit, în total, 1.000 de pachete cu produse alimentare şi 1.000 de pachete cu produse de igienă persoanelor vârstnice din judeţul Suceava şi Dâmbovicioara, judeţul Argeş. Produsele au fost oferite de un donator care a dorit să rămână anonim, iar militarilor din Forţele Terestre Române le-a revenit nobila sarcină de a le duce semenilor care au nevoie de ele. Azi, militarii noştri au distribuit produse unor veterani de război şi altor persoane vârstnice din municipiul Suceava.


Luni, 06/04/2020

Detaşamentul de 70 de militari din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenţie la Dezastre) „General Gheorghe Teleman", din subordinea Diviziei 2 Infanterie „Getica", continuă misiunile începute vineri, 3 aprilie, în sprijinul autorităţilor locale din municipiul Suceava pentru decontaminarea şi dezinfectarea căilor rutiere şi a spaţiilor exterioare din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Suceava.


Luni, 06/04/2020

În intervalul 5 aprilie ora 16.00 - 6 aprilie ora 16.00, un număr de 2.029 militari și 422 mijloace tehnice au acţionat în Bucureşti şi în ţară, în 414 misiuni de întărire a prezenţei şi asigurare a fluidizării traficului la punctele de trecere a frontierei de la Siret (Suceava), Sculeni (Iaşi), Albiţa (Vaslui), Vama Veche şi Ostrov (Constanţa), Giurgiu (Giurgiu), Bechet şi Calafat (Dolj), Porţile de Fier 1 (Mehedinţi), Stamora Moraviţa, Jimbolia şi Cenad (Timiş), Nădlac 1, Nădlac 2 şi Vărşand (Arad), Petea şi Halmeu (Satu Mare), transport de echipamente medicale şi alte materiale, însoţire


Duminică, 05/04/2020

Sute de pachete cu produse alimentare şi produse de igienă au fost distribuite în data de 4 aprilie, persoanelor vârstnice din localităţile Adâncata, Ipoteşti şi Moara, zone aflate în carantină. Misiunea de sprijin a fost execută de militari ai Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din Bucureşti, în cooperare cu camarazi din Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt", mare unitate din subordinea Diviziei 4 Infanterie „Gemina", Centrul Militar Judeţean Suceava şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.


Pages

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea