Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Medalii pentru atleţii cantemirişti

Luni, 16/12/2019
Graţiela Mihăescu

Atleţii cantemirişti au participat cu succes la ultima competiţie din acest an, Concursul Naţional de Atletism – sală –„Cupa de Iarnă” Bacău, Juniori 2, reuşind să cucerească numeroase medalii, distincţii care le încununează munca şi efortul constant pentru performanţă.

În competiţie cu unii dintre cei mai buni sportivi, elevii noştri au obţinut noi rezultate meritorii. Cea mai strălucitoare medalie a fost obţinută de elev caporal Mihăiţă Neagu la proba de 800 m J2. A fost secondat de elev fruntaş Vlad Popa care a reuşit la săritura în înălţime să obţină medalia de argint. Elev caporal Adrian Miroiu şi elev caporal Mihăiţă Neagu şi-au adjudecat medaliile de bronz la aruncarea greutăţii, respectiv în proba de 400 m.

De asemenea, ştafeta, formată din elev fruntaş Robert Marcu, elev fruntaş David Stancu, elev fruntaş Răzvan Popa, elev caporal Mihăiţă Neagu, nu s-a lăsat mai prejos, având un parcurs foarte bun. Medalii de argint şi de bronz s-au obţinut la 4x400 m, respectiv la 4x200 m. Pe tărâmul atletismului, acolo unde concurenţa este acerbă, liceenii militari confirmă pregătirea temeinică, realizată sub atenta coordonare a profesorului Gianin Stanciu, care de-a lungul carierei a format adevăraţi performeri, ce continuă, ca şi absolvenţi, să se remarce în domeniul sportului.

Reuniunea atletică de la Bacău le-a oferit elevilor şi absolvenţilor cantemirişti posibilitatea unei întâlniri de gală, experienţa fiind una deosebită, în care generaţiile şi-au dat mâna pe tărâmul sportului.

Sunt elevi care s-au clasat în apropierea podiumului la 200m, 400m, 60m, proba de aruncare a greutăţii.

Cu toţii se află la un nivel de pregătire superior în urma multor ore de antrenament, a curajului, perseverenţei şi ambiţiei de a fi printre cei mai buni.

Galerie foto

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea