Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Brigada 81 Mecanizată, în exerciții de comandament asistate de calculator

Sâmbătă, 08/06/2019
locotenent Andreea-Maria Mureșan

Programul multinațional de instruire #SaberGuardian 2019 se derulează, deopotrivă, în teren și în locații înalt informatizate. Este și cazul Centrului de Instruire Întrunită "Getica" din Cincu în care se găsesc ambele situații de instruire. Ca urmare, militarii Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, prezenți în facilitățile poligonului din zona Cincu, au efectuat, în perioada 5 - 7 iunie, exerciții de comandament asistate de calculator.
Obiectivele activităților desfășurate de personalul comandamentului au vizat eficientizarea procesului militar de luare a deciziei, emiterea documentelor specifice operației în volum complet, corespunzător cu misiunile primite și, nu în ultimul rând, în timp oportun.
Cadrul general al acțiunii a permis verificarea și perfecționarea procesului de asigurare a sprijinului logistic, precum antrenarea militarilor în utilizarea rețelelor de date și aplicațiilor informatice specifice.

Galerie foto

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea